AGREDOLÇ NEGRE

SAMSÓ 

Del vi de la nostra primera collita (2010) deixem reposar a la barraca situada al mig de la vinya juntament amb les mares d'un vinagre familiar que ha passat de generació en generació. Afegint una part de most de la mateixa varietat en el seu moment ideal per aconseguir donar-li aquest toc de dolçor propi del mateix raïm capaç de recordar en qualsevol amaniment el perfum d'aquesta mateixa varietat en plena verema un agredolç autèntic, diferent, suau i delicat.

 

Aspecte vermell intens amb rivets morats. En nas destaca per la intensitat i la concentració de la fruita acetificada i alhora madura. Trobem notes de mores, mel i farigola harmonitzada i combinada amb les aromes torrats. En canvi, en boca es presenta fresc, viu amb una entrada llaminera i densa i una acidesa final potent però molt agradable i fresca alhora.

Son 25 cl molt especials capaços de combinar diferents sensacions a la vegada, aquesta sensació de dolçor fruiter amb aquesta acidesa acètica final capaç de realçar i perfumar qualsevol producte o elaboració amb aquest toc de personalitat.

SEGUEIX-NOS

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black TripAdvisor Icon

​© 2017 Finca Mas Perdut  Masia Mas Perdut s/n 43710 Santa Oliva 616190877