CORRAL DE LES PEDRERES

VI NATURAL DE XAREL.LO VERMELL 2019

Vi sense additius ni sulfits afegits, on s'expressa l'essència del raïm a través d'un estil molt personal. Buscant autenticitat, elegància, però sobretot donar vida i presència a unes molt petites parcel·les amb una "BELLESA" molt particular que les fa que siguin úniques i especials. Partim de collita pròpia i feta a mà per preservar i fer una selecció molt exigent del raïm perquè arribi al celler amb la màxima qualitat possible.

Fem una fermentació amb les pells durant un temps variable per extreure el màxim aquesta essència, sense control de la temperatura perquè el llevat pròpia de la vinya sigui el que reguli la temperatura i el ritme de la fermentació dins d'àmfores i damajoanes de venir on segueix reposant durant un temps.

 

Aspecte rosa pàl·lid amb rivets ataronjats.

En nas destaca per la intensitat i la concentració pròpia d'aquest vi. Trobem notes de tomàquet, fruita d'os i herbes aromàtiques. En canvi, en boca es presenta fresc, viu amb una entrada llaminera i densa que marca tot el seu recorregut amb una acidesa carnosa que ens allarga el vi en tot el seu pas en boca.

 

Vi molt gastronòmic pensat per acompanyar un dinar de principi a fi.

El maridatge especialment amb arrossos de peix, saltats d'hortalisses i carns blanques vegada és un molt bon acompanyant de formatges tous.

Ideal quan vols veure com la vida es desenvolupa dins d'una ampolla de vi.

~ 600 Ampolles ~

SEGUEIX-NOS

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black TripAdvisor Icon

​© 2017 Finca Mas Perdut  Masia Mas Perdut s/n 43710 Santa Oliva 616190877