La nostra història comença l'any 1868 quan Anton Rosell Mestres hereta la finca del Mas Perdut, una finca on es treballen els cultius típics de la mediterrània, vinya, oliveres, ametlles i garrofes.

 

L'any 1892 arriba la fil·loxera i fa que totes les plantacions de vinya desapareguin, per tant les terres es transformen en camps de sembrat de cereal, cotó i tabac.

 

Un cop entrada la gerra civil es destrueix part de la finca perdent tota la collita i la masia i fins el 1941,  Anton Rosell Forcada, és quan intenta recuperar la finca però no es fins l'any 1960 que juntament amb el seu fill, Josep Mª Rosell Solé, quan tornen a replantar les vinyes de nou un cop s'ha trobat la solució a la fil·loxera.

 

L'any 1981 tota la família és trasllada a la finca a viure, es llavors quan en Josep Mª Rosell Salvó, quarta generació, decideix seguir endavant amb el conreu de les terres provocant un canvi en la filosofia d'entendre el conreu de la vinya i aportant noves tècniques de cultiu, afavorint una modernització a la finca. 

 

Des de l'any 2010 Josep Mª Rosell Gracia, cinquena generació, inicia el projecte de l'elaboració dels vins . Actualment és l'enòleg i viticultor, que juntament amb el seu pare treballen per aconseguir un raïm de primera qualitat per a a elaborar uns vins singulars, autèntics i amb la màxima expressió del terrer.

SEGUEIX-NOS

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black TripAdvisor Icon

​© 2017 Finca Mas Perdut  Masia Mas Perdut s/n 43710 Santa Oliva 616190877